1 Ağustos 2016 Pazartesi

Herbalife Çeşme 0533 607 28 98

Herbalife Aşağı Kilo Kontrol Programı 

Herbalife iç beslenme ürünleri ile temelde üç farklı insanlara yardımcı olunuyor. Bunlardan hangisine ihtiyacınız var ise onu tercih ediyorsunuz. En çok talep edilen aşağı kilo kontrol programı olmaktadır. Daha sonra sporcu beslenmesi, yukarı kilo programı takip etmekte. Bunun sebebi de doğal olarak ki insanoğlunun günden-güne kilo fazlalıklarının oluşması ve hareketsizleşmesidir. Bireyler artık bilinçlendi bu nedenle çare aramaktalar ve çözüm noktasında güvenlimi diye düşünüyorlar, kilo problemini ortadan kaldırırken sağlıklarını da yitirmek istemiyorlar. Bu noktada Herbalife ürünleri 36 yıllık ürün kalitesi ile 94 ülkede güven kazanmış, her geçen gün de büyüyen bir firma olarak göze çarpmaktadır. Kullanıcılardan gelen olumlu sonuçlardan dolayı aşırı talep görmektedir. Bu da problemi olan kişilerin çözüm noktasında Herbalife beslenme tarzını tercih etmelerine sebep oluyor.

Herbalife iç beslenme ürünleri ile aşağı kilo kontrolü yapmak isteyen kişiler ürün kullanmaya karar verdiklerinde ikinci bir şans daha elde ediyorlar. Bu şans da ürün kullanım esnasında onlara rehber olacak, takiplerini yapacak ücretsiz danışman hizmeti alırlar doğal olarak istedikleri takdirde. Karar vermek işin anahtarıdır. Karar verdikten sonra bize ulaşarak hem ürün talep edebilir, bununla birlikte koçluk rehberlik talep edebilirsiniz. Herbalife ürünleri bitkisel besin takviyeleridir.


Ürün kullanımına nasıl başlanır

Öncelikle aşağı kilo kontrol programına başlamadan hedef belirlemelidir. Kaç kilo vermek isteniyor. Takip edebilmek için hedef belirlenmeli bu yüzden boy, kilo, göğüs ölçüsü, bel ölçüsü, basen ve bacak ölçülerini bir kenara yazmak gerekiyor. Sonucu belgelemek bununla birlikte teşvik için mutlaka kilolu hali resmedilmelidir. Çünkü Herbalife beslenmesinde sadece tartı değil protein ağırlıklı beslenme olduğundan aksine kaslar da beslendiği için sıkılaşarak kilo kontrolü olacaktır. Bundan dolayı Herbalife da 5 kilo sonuç diyet programlarından farklı olarak 10 kiloya bedeldir.



Tüm bu hazırlıkları yapmış olduktan sonra aldığı ürün çeşidine nazaran Herbalife üyesi tarafından kullanım konusunda yönlendirme yapılır. Temel mantık şu minimum kalori optimum beslenme, doğrusu vücudumuz için gerekli tüm besin takviyelerini, proteini, karbonhidrat, vitamin ve minareli verirken düşük kalorili beslenme. Şu demek oluyor ki günlük almış olduğumuz kalori miktarını düşürerek vücudun içindeki depoları  yakmasını sağlamak. Bu iyi mi olacak  şu iki öğün herbalife F1 Besleyici Shake karışımı öğün yerine beslenme programınıza girmesiyle. Programınızda tablet var ise her öğünde yemeklerden önce bol suyla Yağ yakıcı tablet, bir öğün normal klasik yemek abartmadan, 10  fincan Herbalife Bitkisel çayı ve içilebildiği kadar minimum 3 lt su. İşte kilo kontrolünü bu kadar basit hale getirmiş Herbalife.

Herbalife Çeşme 0533 607 28 98

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder